Diensten

Diensten
Binnenschilderwerk

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Lees meer

Buitenschilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom zorgen wij voor een perfecte voorbehandeling van de ondergrond teneinde de verflaag optimaal te laten beschermen. De beste producten en verfsystemen onderscheiden een vakkundig schilder. Kennis van materialen en producten leiden tot een langdurig perfect resultaat.

Lees meer

Kleuradvies

De sfeer in een ruimte of een omgeving wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren die u ziet. Door verandering van kleur kunt u die sfeer beïnvloeden. Bij welke kleur of kleurcombinatie iemand zich het prettigst voelt is een persoonlijke zaak. Wel roept iedere kleur een specifiek effect op. Wij kennen die effecten, wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en passen kleuren toe om de gewenste ambiance te creëren.

Lees meer

Interieuradvies

Ons interieuradvies is de meest vergaande vorm van ons advies, die behalve het kleur- en het technisch advies u ook helpt verder vorm te geven aan uw persoonlijke woonstijl. We begeleiden u in de keuze van onder meer behang en stoffering. Afhankelijk van uw smaak en budget introduceren wij u bij speciaalzaken waarvan wij denken dat zij invulling kunnen geven aan uw woonwensen. Indien gewenst gaan wij met u mee om u te begeleiden in de te maken keuzes en uw woonstijl te bewaken.

Lees meer

Behangwerk

Behangen is een vak apart. Naast bedrukt papier (drukprocédés; flexodruk, diepdruk en zeefdruk) bestaat ook reliëfpapier, veloursbehang, glasvezelbehang (met verschillende texturen), PVC-behang, vinylbehang, materiaalbehang (grassen, sisal, kurk, zelfs metaal) en textielbehang. De verschillende soorten muurbehang vergen allen een eigen techniek.

Lees meer

Onderhoudsplan

Onderhoud is behoud. Als alles naar wens is, zult u hier zo lang mogelijk van willen genieten. Welke materialen en systemen u ook gebruikt, vroeg of laat zal er sprake zijn van onderhoud. Zeker als het buitenschilderwerk betreft: onder invloed van weer en wind is het verstandig regelmatig controles uit te voeren om bij eventuele onvolkomenheden zo snel mogelijk in te kunnen grijpen. Tenslotte is preventief onderhoud beter dan noodzakelijk, of erger, achterstallig onderhoud. Met een onderhoudsplan van Heuvelrug Schilderwerken krijgt u een inschatting van toekomstig uit te voeren onderhoud aan uw schilder- en behangwerk. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Uw huis of bedrijfspand is altijd optimaal onderhouden waardoor het zijn waarde en uitstraling behoudt.

Lees meer